Fodbold nyheder

Ingen kold luft imellem Benzema og Mbappé

Af Niklas Gerster

Karim Benzema kunne i går skrive endnu et CL-trofæ på sit CV. Her blev den franske topangriber bedt om at tage stilling til det udeblevne angrebssamarbejde med Kylian Mbappé.
Article image
- Jeg ville ønske, at han kunne have realiseret sin drøm om at spille i Real Madrid. Han valgte PSG. Det skal vi respektere. Han er ung, og han har en masse ansvar. Han er PSG-spiller. Vi ville have nydt at spille sammen. Skuffet? Nej. Alle træffer deres valg. Jeg håber han kommer til at gøre gode ting. Vi er gode venner.


Sådan lød de respektfulde ord fra Karim Benzema om Kylian Mbappé til Téléfoot. Den erfarne franske angriber tyder ikke på at være forarget over sin yngre angrebskollega. Det kunne ellers potentielt have været en sprængfarlig angrebskonstellation, hvis Kylian Mbappé var taget til Real Madrid.

Mbappés beslutning om at blive i Paris kunne have givet anledning til at spekulere i, om spillertruppen på det franske landsholds indstilling til valget. Det tyder med disse udtalelser fra Benzema dog ikke på, at han kommer til at lade den tydelige skuffelse påvirke forholdet til Mbappé.

Sympatisører med det franske landshold kan derfor umiddelbart ånde mere lettet op forud for Frankrigs kommende landsholdsopgaver. Benzema og Mbappé er nøglebrikker i offensiven for det franske mandskab, og stridigheder imellem disse to ville derfor have være kedeligt nyt. Man kan dog spekulere i hvorvidt de i forvejen stærke angrebsrelationer imellem de to, var blevet forstærket yderligere, hvis de også var blevet holdkammerater på klubplan.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik