Fodbold nyheder

Tumult i Championsship play-off – Fan anholdt efter angreb på spiller

Af Niklas Gerster

Der var kaos efter afgørelsen på Championsship play-off semfinalen imellem Nottingham Forest og Sheffield United. En 31-årig mand er blevet anholdt i forbindelse med urolighederne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Her til morgen har The Guardian bragt historien om, at en 31-årig mand er blevet anholdt af politiet i Nottingham. Det er sket i lyset af det dramatiske opgør imellem Nottingham Forest og Sheffield United, som kæmpede om finalepladsen på Wembley, hvor den sidste oprykker til Premier League skal findes den 29. maj.


Nottingham Forest trak sig sejrrigt ud af kampen, som måtte ud i straffesparkskonkurrence for at finde en afgørelse. Kampen var dramatisk i sig selv, men et endnu større drama udspillede sig, da banen efterfølgende blev invaderet af fans. Her skulle Sheffield United-spilleren Billy Sharp angiveligt være blevet overfuset af en tilskuer, hvor han skulle have modtaget et hovedstød.

En grim begivenhed og afslutning på en ellers medrivende og dramatisk fodboldkamp i Nottingham hvor fansenes følelser og passion tog en grænseoverskridende overhånd. Det var da også en oprørt Sheffield United-manager, som ærgerligt udtalte sig om begivenhederne:

- Vi oplever at ting bliver kastet på banen, som bringer spillernes sundhed og sikkerhed i fare, og der bliver intet gjort ved det. Der vil nu blive gjort noget ved det. Vi har set hvad der er sket, og vi ved hvad der er sket. Det er oprørende på mange måder. Jeg ønsker ikke at sige mere om sagen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik