Fodbold nyheder

Silkeborg-fanen Lilholt fik hjerteanfald

Af Torsten Brix

- og lægerne kom styrtende…

Article image

- Jeg var indlagt på intensiv i Aarhus i et par dage, og så var der en kamp mod... ja, det kan jeg sgu ikke huske. Det var en eller anden kamp, hvor de lavede tre mål. Jeg var temmelig syg og var tilkoblet alle maskiner, men så scorede Silkeborg, og så kom lægerne styrtende, fordi de her maskiner viste et eller andet frygteligt. Jeg havde det nu meget godt. Der er ingen tvivl om, at Silkeborg IF har været med til at holde mit humør oppe i det her forløb.


Sådan fortæller Silkeborg-fanen Lars Lilholt til Tipsbladet om en oplevelse han havde imens, at han var voldsomt ramt af tarmkræft. Mens han var allermest syg spillede Silkeborg dog rigtig godt fodbold og det har hjulpet sangeren:

- Det er det bedste Silkeborg-hold, jeg har set siden 90'erne. Fra 1994, hvor de blev mestre, og frem til 2001, var de hele tiden med i toppen, men siden dengang har det været lidt af en ørkenvandring. Men jeg holder selvfølgelig med Silkeborg ligegyldigt, hvordan det går, og jeg har set samtlige kampe de seneste 30 år.

Mere om Silkeborg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE