Fodbold nyheder

Dolberg om sukkersyge-diagnose: Svært mentalt

Af Malte Storm Madsen

Landsholdsspilleren udtaler, at det ikke har været nemt med sygdommen.

Article image

Danmark og Nices angriber Kasper Dolberg var sidste år igennem et længere diagnosticering- og behandlingsforløb for sukkersyge, der gjorde, at han var ude i en længere periode.


Nice-spidsen åbner op omkring sit sygdomsforløb i et interview med den lokale sydfranske avis Nice-Matin. Her fortæller han også, at det er gået godt med behandlingen:

- Da vi opdagede min sygdom, må jeg indrømme, at det var svært mentalt. Heldigvis var den valgte behandling effektiv ret hurtigt.

- Jeg føler, jeg har mere energi, og jeg følger en rutine hver dag. Jeg begyndte at acceptere og indse, hvad der skete med mig. For at være ærlig tog det noget tid, men i dag har jeg det fint, udtaler landsholdsspilleren til det franske medie, ifølge bold.dk

Den tidligere Ajax-spiller kommer i interviewet også ind på kritikken af hans, efter nogens mening, nonchalante attitude:

- Jeg har indlysende nok respekt for træneren. Når han taler til mig, lytter jeg. Det er noget, jeg har hørt for i syv år – min attitude. Jeg er nødt til at finde balancen mellem at kende mig selv og lytte til, hvad træneren forventer af mig.

Den 24-årige frontmand er i denne sæson noteret for 25 Ligue 1-kampe og seks mål. Nice og Dolberg møder i morgen Bordeaux på udebane.

Mere om Kasper Dolberg

Mere om Nice

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik