Fodbold nyheder

Fire spillere Tottenham burde hente – i Serie A

Af Carl-Emil Bromose

Totteham er i fuld jagt for at opnå kvalifikation til Champions League, og i det henseende burde Antonio Conte tage et kig på hjemlandets liga for at sikre forstærkninger – skriver football.london.

Article image

Januar-månedens transfervindue er Antonio Contes første som Tottenham-manager, og i samarbejde med fodbolddirektør Fabio Paratici og ejer Daniel Levy skal planerne lægges for at opnå en top-4-placering og dertilhørende Champions League-kvalifikation for Spurs.


Ønskelisten for Conte indeholder angiveligt en midterforsvarer, wing-backs og en erstatning for franske Tanguy Ndombele, der i disse dage rygtes kraftig til PSG.

I det henseende har football.london lavet en liste over fire spillere som Tottenham bør hente i den liga, som Antonio Conte kender som sin egen bukselomme, og som han i sidste sæson vandt mesterskabet i – nemlig Serie A.

Joakim Mæhle, Atalanta
Alder: 24
Nationalitet: Dansk
Position: Højre back / Wing-back eller venstre back / Wing-back
Værdi: 126,5 mil. kroner
Kort begrundelse:
Perfekt back/wing-back for Spurs da han kan spille i begge sider. Stærk offensiv med gode indlæg og målnæse. Han er derudover næsten aldrig skadet.

Franck Kessié, AC Milan
Alder: 25
Nationalitet: Elfenbenskysten
Position Central midtbanespiller
Værdi 357,2 mil. kroner. (Kontraktudløb til sommer)
Kort begrundelse:
Med Ndombele på vej til PSG skal Spurs finde en fast partner til Pierre Emile Højbjerg. Kessie har kontraktudløb til sommer, og han kan derfor hentes frit. Stærk defensiv, god på bolden og en dynamisk all-round-spiller med stærke straffesparks-evner.

Fabián Ruiz, Napoli
Alder: 25
Nationalitet: Spansk
Position: Central midtbanespiller
Værdi: 409,3 mil. kroner
Kort begrundelse:
Er kreativt dygtig og vil supplere Højbjergs mere defensive udgangspunkt godt. Næsten aldrig skadet og har god CL-erfaring. Stærk i afleveringsspillet og har mange nøgleafleveringer.


Milan Skriniar, Inter
Alder: 26
Nationalitet: Slovakiet
Position: Midterforsvarer
Værdi: 483,8 mil. kroner
Kort begrundelse:
Skriniar vil være en stabilitet Tottenham har brug for. Han kender Contes system godt, og er en vinder med Serie A-titlen i rygsækken. Har stærk karakter og vil være en hurtig fanfavorit.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE