Fodbold nyheder

Tuchel efter endnu et pointtab: Vi er trætte

Af Philip Dar

Det tætte kampprogram er medvirkende til Chelseas dårlige kampform, ifølge den tyske manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Tirsdag skete det igen for Chelsea. London-klubben smed point igen, da det blev til 1-1 på udebane mod Brighton, og Chelsea står derfor uden sejr i de seneste fire PL-kampe og kun én sejr i de seneste syv PL-kampe.


Forklaringen på denne dårlige form, skal blandt andre findes i det tætte kampprogram, samt sygdom og skader. Det mener i hvert fald Chelseas tyske manager, Thomas Tuchel, da han får spørgsmålet om årsagen til Chelseas dårlige form.

- Jeg har svaret på det her spørgsmål hundrede gange. Hvis man ser på vores situation i forhold til længerevarende skader, skader til nøglespillere, covid-19, og hvis du ser på vores kampprogram, så har du svaret. Vi er trætte, både fysisk og mentalt. Man kan se det i vores indsats, så simpelt er det. Vi er nødt til at genoplade og finde hinanden igen. Det er min følelse og det er derfor, at jeg giver mine spillere fri i to dage, også bruger vi fredag og lørdag på at forberede os til søndag, siger Tuchel efter kampen ifølge The Independent

Chelsea ligger øjeblikkeligt nummer tre i Premier League med 12 point op til Manchester City, som dog har spillet en kamp færre.

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE