Fodbold nyheder

Ikke tilfreds med beslutningen

Af Kenneth Nielsen

COVID-19 har i de seneste sæsoner sat sit præg på Premier League, og den driller fortsat…

Article image
Ritzau-Scanpix

I England findes der en række seværdige rivalopgør, og et af disse er uden tvivl ”North London derby”, som traditionelt byder på en masse drama og mål, når bysbørnene Arsenal og Tottenham støder sammen. Dette opgør skulle således have løbet af stablen i søndags, men dette satte COVID-19 en stopper for, da Arsenal fik medhold i deres ansøgning om at udsætte kampen.


Det er dog ikke alle fodboldsagkyndige i det engelske, som er lige tilfredse med, at Arsenal fik medhold, da de tilsyneladende stadig kunne sætte hold, og der spekuleres derfor i om Arsenal fik rykket kampen på grund af mange skader. En af de personligheder som har været ude med en kritik af beslutningen, er Antonio Conte, som til dagligt er cheftræner i Tottenham. I det britiske medie 'I' gengiver de kritikken fra Antonio Conte.

- Hvis Premier League beslutter sig for at udskyde kampe på grund af skader, betyder det, at de måske er nødt til at prøve at lave en bedre tidsplan for at reducere kampene. Vi har et stort problem at løse, som er Covid. Men kun i forbindelse med dette kan du beslutte at udsætte [kampe]. Ellers for andre situationer, nej.

Kritikken omkring udsættelse af kampene i England er ikke et enestående problem, da andre hold ligeledes har fået udsat deres respektive kampe, hvorfor Premier League står overfor en række vigtige beslutninger i den nærmeste fremtid.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE