Fodbold nyheder

Adama Traoré får grønt lys til at forlade ulveflokken

Af Philip Sinkbæk Jensen

Bruno Lage kæmper for at holde på Adama Traoré sæsonen ud trods Chiquinho-købet i går. Antonio Conte vil have sin kantspiller, og Spurs vil give italieneren, hvad han ønsker.

Article image
Ritzau-Scanpix
Adama Traoré kan få grønt lys til at skifte klub inden for ét døgn.


Den 25-årige spanske landsholdskantspiller er særdeles interessant for Tottenham-manageren Antonio Conte, der efter eget udsagn har brug for en kantspiller.

Ifølge engelske Star, så er Tottenham klar på at indgå en lejeaftale med Wolverhampton, der kan løbe sæsonen ud, men det vil Wolves ikke høre tale om.

Traoré er vurderet til at koste 223 millioner kroner, og det kan lune i klubkassen hos Wolves ovenpå Chiquinho-tilgangen i går.

Ifølge Fabrizio Romano, så vil Bruno Lage gerne beholde det lynhurtige muskelbundt sæsonen ud mens Tottenham angiveligt presser godt på for at hente Premier League-stjernen.

Adama Traoré kom til Wolverhampton i 2018 fra Middlesbrough for 150 millioner kroner. Sidenhen er det blevet til 153 kampe, 11 mål og 18 assists for spanieren, der mest af alt er kendt for sin afsindige hurtighed og muskuløse, olieindsmurte krop.Mere om Adama Traoré

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE