Fodbold nyheder

Agent: Eriksen vil tale meget snart

Af Jonathan Kjær Troelsen

Ingen har hørt fra Christian Eriksen selv, siden han faldt om i sommer, men ifølge danskerens agent vil hovedpersonen meget snart tale.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ikke meget, som danske fodboldfans er blevet informeret om Christian Eriksen siden den forfærdelige juni-dag i sommer. I øjeblikket selvtræner han i Schweiz, men Eriksens karriereplaner for fremtiden er stadig uvisse.


Men det kan snart ændre sig. Ifølge Eriksens agent, Martin Schoots, vil danskeren meget snart tale om sine ambitioner.

- Christian er ambitiøs, og han ved, at han er sund og rask. Men jeg synes, han skal være den første til at snakke om sine ambitioner, og det er, hvad han vil gøre meget snart, siger Martin Schoots til De Telegraaf.

Der har været stille omkring fynboen det seneste halve år, hvor han har tilbragt tid med familien i både Italien og Danmark. Derudover har han i en periode også brugt OB’s træningsbaner til at træne i selskab med en individuel coach.

I december måned fik fynboen ophævet sin kontrakt med italienske Inter, da reglerne i Italien gjorde det umuligt for danskeren at fortsætte karrieren i støvlelandet med sin indopererede hjertestarter.Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE