Daniel Fisker

Lørdagens engelske rygter

Pep Guardiola lægger transferplaner, Arsenal har udset sig en prisvenlig angriber, og Newcastle United vil hente en profileret højreback hjem til England.
Manchester City-manageren Pep Guradiola vil spare pengene fra et eventuelt salg af Ferran Torres, som transferrygterne sender til FC Barcelona, til at kunne købe Borussia Dortmund-angriberen Erling Haaland, når sommer-transfervinduet åbner. (Manchester Evening News)

I Newcastle United har man ikke tænkt sig at jagte Manchester United-angriberen Anthony Martial, fordi det vil koste ”The Magpies” 53 millioner kroner at leje den franske angriber i den sidste halvdel af sæsonen. (Football Inisder)

Arsenal har udpeget Sevilla-angriberen Youssef En-Nesyri som et potentielt transfer-mål. Dominic Calvert-Lewin og Dusan Vlahovic er de dyre muligheder i forhold til at forstærke angrebet, men nu er 24-årige En-Nesyri altså også dukket op på Arsenals radar. (Express)

Tottenham er villige til at udleje Dele Alli i januar-transfervinduet, mens den irske højreback Matt Doherty kan forlade klubben på en permanent aftale. (Evening Standard)

AS Roma forhandler i øjeblikket med Arsenal om at hente Ainsley Maitland-Niles på en lejeaftale i januar-transfervinduet. (ESPN)

Den engelske midtbanespiller Kalvin Phillips, som rygterne sender til Manchester United, vil helst forlænge sin kontrakt med Leeds United. (Mail)

Orlando City-angriberen Daryl Dike er et varmt navn i flere engelske klubber – heriblandt West Ham, Newcastle United, Brighton & Hove Albion, Leeds United og West Bromwich. (Team Talk)

Atlético Madrid modtager et bud på den engelske højreback Kieran Trippier, når januar-transfervinduet åbner. Det er Newcastle United, som er interesseret i den 31-årige englænder. (ESPN)

West Ham, Crystal Palace og Brighton & Hove er nogle af de klubber, som er interesserede i Arsenal-angriberen Eddie Nketiah. (Mail)

Newcastle United-manageren Eddie Howe har understreget, at han ikke lader en eneste spiller forlade klubben i løbet af januar – fordi Newcastle-truppen i forvejen er smal. (Newcastle Chronicle)

I Southampton er man interesseret i at forlænge den argentinske målmand Willy Caballeros kontrakt. Den 40-årige målmand underskrev en kort kontrakt, som gør sig gældende indtil 5. januar, tidligere på måneden. (Mail)

Seks Championship-klubber – Bournemouth, Fulham, Huddersfield Town, Nottingham Forest, Stoke City og West Bromwich – har kontaktet Aston Villa vedrørende den 23-årige angriber Keinan Davis, som alle førnævnte klubber er interesserede i at købe i løbet af januar. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER