Fodbold nyheder

Griezmann: Det var ret svært for mig

Af Daniel Fisker

Det var tilsyneladende ikke hent nemt for Antoine Griezmann at vende tilbage til Atlético Madrid.

Article image

Antoine Griezmann tilbragte fem år i Atlético Madrid, hvilket blandt andet gav ham tid til at blive den fjerdemest scorende spiller i klubbens historie, før han gennemførte et kontroversielt skifte til FC Barcelona til allersidst i sommertransfervinduet i 2019.


Efter to sæsoner i Barcelona, hvor den nu 30-årige franskmand kun nød begrænset succes, vendte han i august tilbage til Wanda Metropolitano. Griezmann er nu lejesvend i sin gamle klub, som har mulighed for at købe ham til sommer.

Griezmann startede ganske vist inde, da Atlético Madrid i midtugen sikrede sig avancement til ottendedelsfinalerne i Champions League med en 3-1-sejr over FC Porto, men sæsonen har ikke været nogen ubetinget succes for franskmanden.

- Hvis jeg skal være ærlig, så var det ret svært for mig i starten, udtaler Antoine Griezmann ifølge ESPN.

- Det var en rytme, jeg ikke var vant til. Det var et nyt system for mig. Jeg var nødt til at tage det og mixe det med min egen spillestil.

- Endelig er jeg ved blive bedre, og jeg har fået det bedre på banen. Det var meget vigtigt for mig at gå videre i Champions League.

Griezmanns næste mulighed for at bevise, at han er ved at genfinde storformen, udspiller sig søndag aften, hvor Atlético Madrid og Real Madrid tørner sammen i et lokalderby. Atlético Madrid halter i øjeblikket 10 point efter Real Madrid, som indtager førstepladsen i La Liga.

Mere om Antoine Griezmann

Mere om Atlético Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE