Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Cristiano Ronaldo spøger i Madrid, Real Madrid har afvist West Hams bud på Eden Hazard, og Liverpool kan få fingrene i verdens måske største midtbanetalent.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid holder et vågent øje med Cristiano Ronaldos situation i Manchester United. La Liga-klubben tror på, at man kan nå til enighed med Ronaldo i januar – efter Ralf Rangnicks ankomst i Manchester United. (Football Insider)


Manchester Uniteds midlertidige manager, Ralf Rangnick, har rådgivet sin nye klub til at holde øje med RB Leipzig-midtbanespilleren Amadou Haidara, Borussia Dortmund-midtbanespilleren Jude Bellingham og Leeds United-midtbanespilleren Kalvin Phillips. (ESPN)

Chelsea overvejer at byde på Leicester City-forsvareren Wesley Fofana, fordi Andreas Christensen og Antonio Rüdiger endnu ikke har underskrevet nye kontrakter på Stamford Bridge. (Goal)

Antonio Rüdiger står til at blive en af de bedst betalte forsvarsspillere i verden, hvis han beslutter sig for at forlade Chelsea. Der er flere europæiske topklubber, som er villige til at firdoble Rüdigers nuværende løn. (Mail)

Brighton & Hove Albion nærmer sig et køb af Blackburn Rovers’ 22-årige angriber Ben Brereton Diaz. ”The Seagulls” skal efter sigende betale 174 millioner kroner for Championship-angriberen. (Mirror)

”The Seagulls” har også forhandlet med polske Pogon Szczecin. Her håber Premier League-klubben på at kunne få fingrene i den 18-årige midtbanespiller Kacper Kozlowski, når januar-transfervinduet åbner. (Daily Telegraph)


Liverpool er parate til at udløse Gavis frikøbsklausul. FC Barcelonas 17-årige stortalent kan købes for 372 millioner kroner. (El Nacional)

Newcastle United, FC Barcelona, Arsenal og Paris Saint-Germain er alle potentielle destinationer for Manchester United-angriberen Anthony Martial. (Mirror)

FC Barcelona har forøget buddet på Manchester City-kantspilleren Ferran Torres. Barca er nu parate til at betale 335 millioner kroner og yderligere 112 millioner kroner i bonusser og klausuler for den 21-årige spanier. (Mirror)

Den walisiske midtbanespiller Aaron Ramsey er ivrig efter at forlade Juventus i januar. Everton og Newcastle United er begge interesserede i den 30-årige midtbanespiller. (Football Italia)

Manchester City er interesseret i Arsenals 21-årige venstreback Nuno Tavares, som har imponeret, siden han skiftede fra Benfica til ”The Gunners” i sommerens transfervindue. (Metro)

Arsenal-ledelsen er parat til at tilbyde 595 millioner kroner for Fiorentinas brandvarme angriber Dusan Vlahovic. (Metro)

”The Gunners” kan også være presset til at sælge den engelske midtbanespiller Ainsley Maitland-Niles, som bliver mere og mere frustreret over manglende spilletid i Arsenal. (Mail)

Tottenhams hollandske offensivspiller Steven Bergwijn er åben i forhold til at skifte til Ajax i januar-transfervinduet, fordi han tilsyneladende ikke er en del af Antonio Contes planer. (Football-Oranje)

West Ham har tilbudt Real Madrid 183 millioner kroner for 30-årige Eden Hazard, men den spanske hovedstadsklub har afvist buddet fra ”The Hammers”. (Mail)

West Ham kommer til at tage hul på kontraktforhandlingerne med den engelske offensivspiller Jarrod Bowen til næste år. Liverpool står klar i kulissen til at lette West Ham for den 24-årige englænder. (90min)

Norwich Citys 21-årige højreback Max Aarons står på José Mourinhos AS Roma-ønskeliste, når januar-transfervinduet åbner. (Gazzetta dello Sport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik