Fodbold nyheder

Van De Beek: Jeg tager ansvaret for scoringen

Af Philip Dar

Den hollandske midtbanespiller fik endelig chancen fra start, men fik en uheldig hovedrolle.

Article image
Ritzau-Scanpix

Onsdag aften tog Manchester United hjemme imod schweiziske Young Boys i Champions League-gruppespillets sidste spillerunde. Hjemmeholdet kom foran kort inde i kampen, da engelske Mason Greenwood på flot vis, bragte Manchester United foran med 1-0. Føringen holdt dog end ikke til pausen, da gæsterne udlignede efter en stor personlig fejl af hollandske Donny Van De Beek, som har haft en svær tid i Manchester United.


Efter kampen, udtalte Van de Beek sig til klubbens TV-kanal, MUTV.

- Jeg synes, at vi er okay i de første 30 minutter. Vi scorede et flot mål og efter da, havde vi flere chancer til at gøre det til 2-0 og 3-0. Det gjorde vi dog ikke, men det var blevet meget nemmere, hvis vi havde scoret. 1-1-målet er svært for mig. Jeg taber bolden på midten, måske skulle jeg have sparket den væk, men det gjorde jeg ikke. Jeg tager mit ansvar for det.

Det uafgjorte resultat gjorde ikke den store forskel for Manchester Uniteds videre færd i Champions League. Holdet var allerede sikret videre avancement fra gruppe F, hvor Manchester-klubben ender med 11 point efter seks kampe.

Mere om Donny van de Beek

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik