Fodbold nyheder

Efter skænderi med Benitez: Everton-stjerne er på vej væk!

Af Kasper Leif Pedersen

Den franske Everton-spiller skal højst sandsynligt finde sig en ny klub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det går ikke godt for Everton i Premier League. Merseyside-klubben ligget p.t. på en 12-plads, hvor man kun har formået at vinde én gang i de seneste fem kampe. Den sejr kom dog i mandagens kamp over Arsenal, hvor som stor overraskelse var uden Everton-profilen Lucas Digne, som ikke engang var at finde på bænken.

Den franske venstreback har ellers været en regulær starter under nytilkomne manager, Rafael Benitez, hvor han har spillet 90-minutter i de første ni kampe under spanieren. Dog skriver The Athletic, at der var en god årsag til, at den 28-årige back slet ikke var med i truppen.

Mediet erfarer, at Rafael Benitez og Lucas Digne ikke har et synderligt godt forhold til hinanden, hvor Digne angiveligt skulle have været frustreret over sin managers taktik. Det skulle efterfølgende have endt med et skænderi forud for Arsenal-kampen, som resulterede i, at franskmanden ikke blev udtaget.

The Athletic skriver ydermere, at Dignes fremtid i Everton er uvis, og derfor kan et skifte væk fra Everton ikke udelukkes. Lucas Digne kom til Everton i 2018, efter skiftet fra FC Barcelona.


Mere om Lucas Digne

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik