Fodbold nyheder

Manchester United-profil vil til Barcelona næste sommer

Af Asbjørn Steffensen

Edinson Cavani vil rigtig gerne skifte til Barcelona denne sommer, når uruguayanerens kontrakt udløber.

Edinson Cavani blev hentet til Manchester United på en fri transfer fra PSG efter at være blevet den franske klubs alletiders topscorer. Efter en svær tilvænningsperiode blev Cavani dog en fanfavorit og en vigtig del af truppen. Med Cristiano Ronaldos comeback til The Red Devils er det dog ikke blevet til mange minutter for den rutinerede angriber.


Cavani underskrev endnu en étårig med Manchester United i sommer, hvilket gør ham fri på markedet til sommer. Og hvis alt var op til uruguayaneren selv, så spiller han næste sæson for FC Barcelona. Det skriver det engelske medie The Times.

Et skifte har allerede været på tale i januar, men Cavani er angiveligt fast besluttet på at gøre arbejdet færdigt og blive i Manchester United indtil hans kontrakt udløber til sommer.

Indkast.dk kunne onsdag skrive, at den catalanske storklub kunne være interesserede i en større byttehandel med Manchester United, hvor Cavani og Anthony Martial skulle ryge til Barcelona, mens Coutinho byttede Camp Nou ud med Old Trafford.

Cavani har nået 47 kampe i den røde Manchester United-trøje og har scoret 18 mål.

Mere om Edinson Cavani

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik