Randers - Vejle

Danmark: Superligaen
Randers A. Kamara (37), A. Kamara (49), J. Ankersen (51), S. Piesinger (66)
Cepheus Park RandersFuld tid4-1
Vejle H. Hansson (45)
LineupReferatKampe

Alhaji Kamara sænkede Vejle

Af Daniel Fisker

Alhaji Kamara måtte to gange tage sagen i egen hånd for at sende Randers FC på sejrskurs, da Vejle Boldklub søndag besøgte ”Hestene”.

Article image

Det COVID-19-ramte Randers FC leverede ikke ligefrem en overbevisende start på søndagens opgør mod Vejle, da Superligaens sidsteplads besøgte Kronjylland. Det var således bundproppen, der fik den bedste start i Randers, men Alhaji Kamara tilkæmpede sig tre chancer indenfor kort tid, hvilket medvirkede til, at Randers FC vendte kampens momentum til deres fordel.

Selvom Velje-mandskabet også havde fine muligheder på Cepheus Park, lugtede det mest af alt af en Randers-scoring. Sven Grytebust blev således sat på prøve flere gange i løbet af kampens første halve time, men den norske målmand formåede at holde stand. Grytebust formåede dog ikke at holde stand, da Kamara steg til vejrs efter et hjørnespark og udplacerede den norske målmand med et hovedstød.

Vejle satsede tilsyneladende alt på at få udlignet før pausen, og denne satsning gav gevinst i de døende minutter af første halvleg. Randers-forsvaret formåede at afværge flere Vejle-muligheder, inden en tilfældig bold endte for fødderne af Hallur Hansson, som straks trykkede på aftrækkeren og sende bolden op i det fjerneste målhjørne.

Der var dog ikke spillet fem minutter af anden halvleg, før Kamara, der havde været allestedsværende i store dele af første halvleg, tog sagen i egen hånd. Den bomstærke angriber fra Sierra Leone modtog et indlæg fra Mikkel Kallesøe og blev dermed dobbelt målscorer med endnu et hovedstød.

Herefter gik der ikke engang et minut, før en helt fri Jakob Ankersen havde udbygget Randers FC’s føring. Det håb, der var blevet tændt hos Vejle-mandskabet, var tilsyneladende slukket, før der var spillet fem minutter af anden halvleg. Ondt blev værre for det hårdtprøvede Vejle-mandskab, da Simon Piesinger efter 66 minutter fandt vej til netmaskerne med et fantastisk frispark.

Selvom Vejle-mandskabet med flere halvhjertede forsøg prøvede at komme tilbage i kampen, formåede gæsterne ikke at svare igen på Randers FC's suveræne start på anden halvleg. Randers FC generobrede dermed tredjepladsen fra AaB, som mandag aften besøger SønderjyskE.

Randers
(4-4-2)
1Patrik Carlgren
7Mikkel Kallesøe ↪74
8Simon Piesinger
11Erik Marxen (C) ↪78
15Bjorn Kopplin
9Jakob Ankersen ↪74
6Lasse Johnsen
14Frederik Lauenborg ↪74
12Simon Tibbling
99Al-Hadji Kamara ↪55
90Stephen Odey
Bænk
25Jonas Dakir
17Jesper Lauridsen ↩78
19Oliver Kristensen ↩74
41Jeppe Kudsk
18Tobias Klysner ↩74
30Vincent Onovo ↩74
40Filip Kristensen ↩55
Vejle
(3-4-2-1)
13Sten Grytebust
2Heron
6Saeid Ezatolahi
4Jerome Opoku
44Tobias Henriksen
20Jacob Schoop (C) ↪74
15Hallur Hansson ↪89
8Lukas Engel ↪59
10Alan Sousa ↪74
11Arbnor Muçolli
9Andrés Ponce ↪59
Bænk
1Alexander Brunst
17Dimitrios Emmanouilidis ↩59
19Luka Đorđević ↩74
31Dominic Vinicius Eberechukwu Uzoukwu
53Ali Adnan ↩59
7Mouhamadou Drammeh ↩74
16Kevin Custovic ↩89

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik