Fodbold nyheder

Mourinho vil have tre Real-spillere

Af Stefan Lindahl

José Mourinho vil hente forstærkninger til Roma i januar, og den portugisiske træner har blandt andre udset sig tre Real Madrid-spillere.

Article image

José Mourinho og AS Roma har efter en god sæsonstart nu kun vundet en af deres fem seneste Serie A-kampe. Senest gik romerne fra banen uden point søndag, da oprykkerne fra Venezia slog Roma med 3-2.


Derfor er Mourinho da også klar til at opruste i januar-transfervinduet. Ifølge Corriere dello Sport har den portugisiske Roma-træner udset sig tre Real Madrid-spillere.

Ifølge mediet drejer det sig om kantspilleren Lucas Vazquez, den centrale forsvarsspiller Nacho og midtbanespilleren Dani Ceballos. Angiveligt er den vigtigste af de tre for Mourinho alsidige Vazquez.

Derudover bestræber Mourinho sig også på at få en central midtbanespiller mere. Derfor har Mourinho en plan B klar, hvis Real Madrids træner Carlo Ancelotti ikke vil sælge Ceballos. Mourinho og Roma har nemlig også Borussia Mönchengladbach-schweizeren Denis Zakaria i kikkerten.

Allerede i sommer spenderede Mourinho 950 mio. kroner på nye spillere. Det gjorde sommeren til det næstdyreste transfervindue nogensinde for den italienske hovedstadsklub.

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik