Fodbold nyheder

Tottenham snublende tæt på første signing efter Contes tiltrædelse

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Antonio Conte og hans nye klub Tottenham, er angiveligt tæt på at hente Franck Kessie på en fri transfer i AC Milan. Den ivorianske midtbanespiller har kontraktudløb næste sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er ikke mange timer siden, at Tottenham annoncerede, at deres nye træner hedder Antonio Conte. Nu skriver SportItalia´s journalist Rudy Galetti, at Tottenham er tæt på den ivorianske midtbane-dynamo Frank Kessie, der lige nu spiller med Simon Kjær i AC Milan.


Der skulle være tale om en fri transfer, og Kessie vil, såfremt aftalen kommer i land, først støde til truppen næste sommer når hans kontrakt med Milan er udløbet.

Kessie har over flere omgange afvist at forlænge kontrakten med AC Milan, da ham og hans agent George Atangana ikke mener, at Milans bud er godt nok til en spiller på Kessies niveau.

- Der var et officielt tilbud fra klubben, men vi snakker om beløb, der er langt fra hinanden. En vigtig spiller skal altid aflønnes som han fortjener, har Atangana sagt til Calciomercato.

I løbet af i dag har Tottenham også været sat i forbindelse med Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic, Inter-spilleren Stefan De Vrij og Marcelo Brozovic.

Franck Kessie har spillet 194 kampe for AC Milan. Han har scoret 32 mål og lavet 15 oplæg.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE