Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Kasper Leif Pedersen

Real Madrid er stadig interesseret i Paul Pogba og Manchester City har en ny kontrakt klar til en af deres stjerner. Søndagens engelske rygter kan læses herunder.

Article image

Wolverhamptons anfører, Conor Coady, er på Newcastles ønskeliste i januar-transfervinduet. Den 28-årige englænder ville koste i omegnen af 175.000.000 kroner. (Sun)


Real Madrid håber på at kunne gafle Manchester Uniteds Paul Pogba på en fri transfer i slutningen af sæsonen. Dog vil den engelske storklub gøre alt for at beholde den 28-årige franskmand. (AS)

Pogba vil dog håbe på at starte for Manchester United imod Liverpool på søndag og bevise, at han er 3.000.000 kroner om ugen værd.(Sunday)

Leicester-manager, Brendan Rodgers, har afvist rygterne om, at midtbanespilleren Youri Tielemans eftersigende skulle have afvist en ny kontrakt i Leicester. Den 24-årige midtbanespiller tiltrækker interesse fra en række Premier League-klubber herunder Liverpool og Manchester United. (Mail)

Den engelske Premier League-klub Manchester City er interesseret i at give deres spanske angriber, Ferran Torres, en ny forbedret kontrakt, som eftersigende skal udløbe i 2027 med en ugeløn på 880.000 kroner. (Daily Star)

Everton fører racet om Manchester Uniteds Jesse Lingard, men den 28-årige englænder er også ønsket af West Ham og Newcastle. (Football Insider)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE