Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Lionel Messi vil have luftet ud i PSG-spillertruppen, mens Xavi efterhånden er parat til at tage det næste skridt i sin trænerkarriere.

Article image

Den 31-årige Chris Smalling er en af mange spillere, som kan tænkes at forlade AS Roma, når januar-transfervinduet åbner. (Calciomercato)

Den tidligere spanske midtbanespiller Xavi, som nu er træner i Qatar-klubben Al Sadd, afviste tidligere at blive træner i FC Barcelona, fordi han dengang kun havde været træner i sammenlagt tre måneder, føler sig nu parat til at træne alle hold i verden. (Marca)

Lionel Messi vil have, at Paris Saint-Germain sender Mauro Icardi videre, fordi de to landsmænd ikke har et særlig godt forhold til hinanden. Icardi, som senest var i aktion for det argentinske landshold i 2018, beskylder Messi for den manglende spilletid på landsholdet. (El Nacional)

Bayern München presser på for at få fingrene i Red Bull Salzburg-stortalentet Karim Adeyemi, men et potentielt køb afhænger blandt andet af Kingsley Coman, som har kontraktudløb i 2023. (Sport1)

Real Madrid-angriberen Karim Benzema håber på en dag at komme til at spille for David Beckhams Inter Miami CF, men den 33-årige franskmand har for nylig underskrevet en ny kontrakt med ”Los Blancos”, som holder ham i den spanske hovedstad indtil 2023. (El Nacional)

Inter er ivrige efter at forlænge Nicolo Barellas kontrakt, selvom den italienske midtbanespiller først har kontraktudløb i 2024. Milano-klubben anser Barella som en fremtidig anfører. (Calciomercato)

Ajax-stortalentet Ryan Gravenberch er på blokken i europæiske topklubber, men nu vil den hollandske hovedstadsklub forsøge at forlænge den 19-årige midtbanespillers kontrakt – som i øjeblikket udløber i 2023. (De Telegraaf)

I Juventus har man ikke tænkt sig at aflæsse midtbanespilleren Arthur – eller at hente en nye midtbanespiller med samme karakteristika som brasilianeren. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik