Fodbold nyheder

Puig på blokken i Serie A-klub

Af Stefan Lindahl

FC Barcelona-midtbanespilleren Riqui Puig er et varmt navn i Roma, som vil lukrere på, at spanieren ikke har set banen meget under Barca-træner Ronald Koeman.

Article image
Ritzau-Scanpix

Til januar vil Roma forsøge at hente Riqui Puig i FC Barcelona. Puig er presset i den spanske storklub på grund af manglende spilletid, og det vil Roma udnytte. Udover Roma-interessen har også Getafe, Celta Vigo og Real Sociedad angiveligt spanieren på ønskelisten.


Mediet El Nacional mener, at Barcelona vil arbejde på at leje Puig ud. Klubben er ikke interesseret i at sende Puig definitivt væk, hvorfor den spanske midtbanespiller kun kan skifte på et rent lån. Puig vil dog først tage stilling til sin fremtid, når han ved, hvad status er på Ronald Koemans træner-rolle i Barcelona.

22-årige Puig er et produkt fra Barcelonas akademi La Masia, og har aldrig været væk fra klubben som senior-spiller. I indeværende sæson har spanieren dog kun set banen 72 minutter under Ronald Koeman i La Liga-sammenhæng, og den hollandske træner har ifølge mediet Puig som sidstevalg på den centrale midtbane.

Mere om Ricard Puig Martí

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik