Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Selvom der ingen transfervinduer er i sigte i den kommende tid, så er der stadig godt gang i rygterne rundt omkring i det europæiske fodboldlandskab.

Article image

Paris St-Germain skulle ikke være afvisende overfor et salg af den argentinske skarpretter Mauro Icardi. En af de interesserede klubber skulle eftersigende være nyligt solgte Newcastle United. (Calcimercato).

PSG´s sportsdirektør Leonardo føler sig sikker på, at den franske hovedstads-klub nok skal få forlænget aftalen med verdensstjernen Kylian Mbappé. (Mail on Sunday).

Hvis Juventus lykkedes med at trimme truppen, og sælge to spillere i det kommende vindue, så har den gamle dame muligheden for at købe Paul Pogba tilbage fra Manchester United. (Gazzetta dello Sport).

Barcelona afviser ikke, at de lade Ousmane Dembele gå på en fri transfer når hans aftale udløber næste sommer. Liverpool, Chelsea og Manchester City skulle være klar med en kontrakt. (TeamTalk).

Inter planlægger bud på Arsenals angriber Alexandre Lacazette og Real Madrids serbiske angriber Luka Jovic. Budene skulle allerede kunne lande i januar-vinduet. (Gazzetta dello Sport).

Sevilla kigger mod Championship i jagten på en ny angriber, hvis deres marokkanske angriber Youssef En-Nesyri skulle vælge at forlade klubben. Sevilla skulle have interesse i at hente den engelsk/chilenske angriber Ben Brereton. (Teamtalk).

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik