Fodbold nyheder

Dansk landsholdsspiller - om de stjålne sodavand

Af Torsten Brix

Joachim Andersen fortæller også om de store krav...

Article image
Ritzau-Scanpix

Noget af en omvæltning for knægten, der tidligere af FCM-sportschefen Svend Gravesen er blevet beskyldt for at stjæle sodavand, da han gik på deres akademi. Nu er der vist blevet råd til at betale for Joachim Andersens sukkervand, og mon ikke også barndomsklubben i Greve vil byde på en ”Yndlingssodavand”.


Sådan skrev Indkast.dk i sommer i profilen - Joachim Andersen - det ukendte rekordindkøb på 25 år. I dagens udgave af Politiken husker hovedpersonen tilbage på sodavandsepisoden på FC Midtjyllands akademi og beretter blandt andet:

- Jeg var ikke decideret ved at blive smidt ud, men jeg fik en lille advarsel, fordi jeg lavede lidt for mange drengestreger. Men det var rigtig vigtigt, fordi det fik mig til at indse, at jeg blev nødt til at tage fodbolden seriøs. Det blev et vendepunkt, hvor jeg gik fra dreng til mand.

- Jeg har en god familie, hvor især min far har hjulpet mig meget med det fodboldmæssige. Det er ham, som jeg snakker fodbold med. Det er ham, som har lært mig, hvad det vil sige at stille krav til sig selv. Det er ham, som har lært mig ikke at være tilfreds men at blive ved.

Mere om Joachim Andersen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik