Fodbold nyheder

Arsenal vil handle unge angribere hos Premier League-rivaler

Af Philip Sinkbæk Jensen

Alexandre Lacazette skal sælges, og derfor er jagten på en erstatning i gang, hvor Everton og Aston Villa godt kan forvente henvendelser på topangribere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har i sinde at sælge sin 30-årige franske angriber, Alexandre Lacazette, hvilket får 'the Gunners' til at udse sig Dominic Calvert-Lewin og Ollie Watkins som potentielle erstatninger.


Ifølge engelske the Sun, så ønsker Arsenal-manageren, Mikel Arteta, en ung angriber med Premier League-erfaring, der skal kompensere den 32-årige anfører, Pierre-Emerick Aubameyang, i angrebet, hvorfor at Evertons 24-årige Calvert-Lewin og Aston Villas 25-årige Watkins er udset som rette de mænd til jobbet.

Lacazette har kontraktudløb til sommeren 2022, og kan derfor se sig solgt til vinter, hvis en erstatning er fundet inden da. Det kan dog blive svært for Arteta og Arsenal-ledelsen, der må tilbyde lukrative aftaler, hvis englænderne Calvert-Lewin og Watkins skal rives fri af sine aftaler i Everton og Aston Villa, der begge løber til 2025.

Everton vil sandsynligvis kræve mindst 436 millioner kroner for Calvert-Lewin, der underskrev en kontraktforlængelse sidste år, mens Aston Villa vil have langt mere end de 245 millioner kroner, som Birmingham-klubben betalte Brentford for Watkins sidste år, da englænderen er stødt stigende i værdi.

Calvert-Lewin har fundet frem til netmaskerne tre gange i tre kampe denne sæson mens Watkins har scoret ét mål i fem optrædener.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik