Fodbold nyheder

Ingen teflon til Pallesen

Af Torsten Brix

AaB-oplæggeren er godt kørende – for tiden…

Article image
Ritzau-Scanpix

– Jeg kan kun sige, at det er rigtig sjovt at spille for AaB lige nu. Jeg har været i klubben i godt og vel fire år, og jeg kan ikke huske en bedre stime. Hverken med resultater eller spillet på banen.

Sådan siger Kristoffer Pallesen til Ekstra Bladet. AaB-backen lavede fem assists i de første 97 Superliga-kampe, mens det er blevet til fem assists de sidste ni kampe. Dermed har han været medvirkende til, at AaB har hentet 16 point i de sidste seks kampe, og det har påvirket Pallesen:

– Det er da også sjovere at være Kristoffer Pallesen lige p.t., for det er altid federe, når det går godt. Jeg får meget kredit på grund af mine oplæg. Det er meget målbart, men jeg er nødt til at påpege, at jeg altså ikke var totalt boldmongol for fem uger siden.

– Man er som spiller nødt til at dække sig til i teflon. For selv om alle elsker dig søndag, så kan du være hadeobjekt mandag. Jeg prøver ikke at tage kritikken til mig. Ligesom jeg heller ikke lader det stige mig til hovedet, hvis jeg får ros. Set i bakspejlet ville jeg ønske, jeg havde haft den evne for fem-seks år siden også.

Mere om Kristoffer Pallesen

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik