Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
6 - 3
(3 - 1)
Manchester C
RB Leipzig
N. Aké (16), R. Mahrez (45), J. Grealish (56), J. Cancelo (75), G. Jesus (85)
N. Mukiele (28), C. Nkunku (42), C. Nkunku (51), C. Nkunku (73), Angeliño (79)
Konrad Cornelius Rasmussen

Optakt: Manchester City - RB Leipzig

Manchester City skal komme sig over sidste sæsons store skuffelse. De blå fra Manchester har ét klart mål for denne her Champions League-kampagne, og det er at vinde. Leipzig skal følge op på sidste sæsons flotte resultat, hvor de gik videre fra en svær gruppe!
Kommentar:

RB Leipzig har ikke fået den letteste start på Champions League. De skal nemlig måde Guardiola og Manchester City, der i denne her sæson igen vil sætte alt ind for at vinde turneringen, som glippede lige foran næsen på dem i sidste sæson. Dengang tabte City til Chelsea i finalen, men i år er året, hvor alt skal gå op i en højere enhed for ”The Citizens”.

Manchester City fik en rædselsfuld start på denne sæsons Premier League, da man tabte 1-0 til Tottenham. Siden den dårlige start, har City dog været fuldstændig urørlige. En sejr på 5-0 over Arsenal taler sit tydelige sprog, og Guardiolas tropper har i de sidste tre kampe lavet 11 mål og lukket nul ind.

Leipzig derimod har fået en dårlig start på sæsonen. Tre nederlag i fire kampe er facit for Jesse Marchs tropper, og i weekenden tabte man 1-4 til Bayern München.

Efter nedelaget til Bayern, gik træner Jesse March ud og sagde, at hans hold måske ikke helt var klar til kampen mod Manchester City. Ikke just opmuntrende ord for de spillere, der skal tage kampen op mod Citys verdensstjerner.

Karantæner og skader:

Hos Manchester City mangler man kun Zach Steffen, der tidligere på måneden blev testet positiv for Covid-19, samt Benjamin Mendy, der sidder varetægtsfængslet grundet mistanke om seksuelle forbrydelser.

Den lynhurtige og pålidelige back Marcel Halstenberg er ude for tyskeren grundet en ankelskade, men ellers er alle Jesse Marchs tropper klar til at tage til Manchester for at tage kampen op mod overmagten.

Bud på kampens profil:

På et hold som Manchester City er det ofte de offensive kræfter, der løber med opmærksomheden, men mod et hold, der er så dygtige på omstillinger som Leipzig, er det vigtigt at have en sidste skanse. Derfor skal Ederson stå en koncentreret kamp. Han kommer nemlig til at være på et hold, der vil have bolden meget, og derfor skal han være ekstra fokuseret når Leipzig kommer buldrende i deres omstillinger.

Leipzig skal hænge deres hat på den portugisiske angriber Andre Silva. Han skal være træfsikker, når han får muligheden, da der nok ikke vil blive givet meget plads fra Manchester City´s side.

Bud på kampens resultat:

Manchester City er klare favoritter til sejren. Leipzig har ikke fået tingene til at køre i denne her sæson, og på nær den første kamp, så har City været ustoppelige. En 3-0 sejr vil ikke være overraskende. Leipzig vil dog håbe, at man kan ramme City på en kontra, og derved få lavet en pind.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER