Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
2 - 0
(0 - 0)
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
G. Isaksen (46), V. Lind (76)
Asbjørn Steffensen

FC Midtjylland tager tre vigtige point i toppen mod FC Nordsjælland

Vicemestrene fra Herning var til tider presset i bund mod de unge fra FC Nordsjælland men fik vendt det til en sejr.
Landsholdspausen er vel overstået i denne omgang, og den første Superliga-kamp på programmet efter pausen var de danske vicemestre fra FC Midtjylland mod formstærke FC Nordsjælland på MCH Arena i Herning.

Hjemmeholdet var gået ind til landsholdspausen med et nederlag til Brøndby, og holdet fra Farum havde tabt til Aab. Begge hold var efter to uger uden Superliga klar til at komme på ret køl igen.

FC Midtjylland kom bedst fra land og stressede deres tidligere holdkammerater, Mads Døhr Thychosen og Kian Hansen, i FC Nordsjællands forsvar. Efter ni minutter kom Gustav Isaksen frem til en god skud-mulighed, men hans forsøg blev reddet af Eduardo Dos Santos Haesler.

Udeholdet kom dog bedre med i kampen og begyndte at dominere kampen. Efter en halv times spil blev Simon Adingra spillet fuldstændig fri foran FC Midtjyllands mål, men brændte på skammeligste.

Anden halvleg startede med et brag, da Isaksen flot fik puttet bolden i kassen efter flot forarbejde af Junior Brumado.

FC Nordsjælland havde grebet om kampen i anden halvleg, men formåede aldrig rigtig at komme til de helt store chancer. I stedet kunne indskiftede Victor Lind kanonere bolden i kassen med ti minutter igen og sikre den midtjyske sejr.

FC Midtjylland formår at hive de tre point og et clean sheet hjem til trods for en middelmådig indsats, hvor de langt hen ad vejen var dårligere end FC Nordsjælland, der dog stadig er med i topstriden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER