Fodbold nyheder

Carlos Soler i sigte hos Liverpool

Af Christian Bang Jensen

Ifølge det spanske transfermedie Fichajes er spanske Carlos Soler fra Valencia i kikkerten hos Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

På kort tid er Carlos Soler fra Valencia blevet en af de vigtigste midtbanespillere i den bedste spanske række, hvilket resulterede i landsholdsdebut samt scoringer i begge Spaniens kvalifikationskampe i denne måned mod Sverige og Georgien. Det får nu engelske Liverpool til at vende øjnene mod den spanske østkyst, skriver det spanske transfernetmedie Fichajes.


Carlos Soler har kontraktudløb med Valencia i 2023, og derfor håber Liverpool, at de kan presse prisen på den alsidige spanier, der både kan spille på højre kanten og centralt i banen. ”The Reds” skulle angiveligt være på udkig efter Georginio Wijnaldums afløser, og uden en direkte erstatning i truppen er Jurgen Klopp opmærksom på den 24-årige valencianer, der er kommet ud af klubbens eget talentakademi.

Siden sin debut i 2016 har Carlos Soler spillet 188 kampe for Los Che, hvor han er fast straffesparksskytte. Derfor står midtbanespilleren også noteret for 26 scoringer samt 26 assists.

Foruden Carlos Soler står Valencias anden landsholdsspiller, anføren Jose Luis Gaya, også overfor kontraktudløb i 2023, og venstrebacken er også et interessant navn for mange af de største klubber i Europa. Han har tidligere været linket til FC Barcelona som Jordi Albas afløser, men har valgt sin hjerteklub over alt andet.

Mere om Carlos Soler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik