Fodbold nyheder

Fiorentina-træner vil have Bologna-profil

Af Stefan Lindahl

Den nye Fiorentina-træner Vincenzo Italiano ønsker sig Bolognas kant-spiller Riccardo Orsolini.

Article image
Ritzau-Scanpix

Fiorentina er på jagt efter offensiv forstærkning, og her er klubbens træner Vincenzo Italiano faldet over Bolognas Riccardo Orsolini. En spiller som Italiano meget gerne vil have til Firenze-klubben. Det skriver Football Italia.


Interessen er da også gengældt. Orsolini selv skulle være interesseret i at skifte Bologna ud med Fiorentina. Bologna derimod ser dog gerne, at Orsolini bliver. Derfor blev Fiorentinas første forsøg på at etablere kontakt afvist, men angiveligt vil Fiorentina forsøge igen i de kommende dage.

Et Bologna-exit for Orsolini kan være en god ting for danske Andreas Skov Olsen. I sidste sæson sloges den danske kant-spiller nemlig med Orsolini om spilletiden på Serie A-klubbens højre kant. En transfer kan derfor muligvis betyde, at danskeren får længere snor i Sinisa Mihajlovic’ startopstilling.

24-årige Orsolini har været i Bologna siden januar 2018. I 120 Bologna-kampe har den italienske offensiv-spiller scoret 28 mål og leveret 17 assist. Orsolini har kontrakt med Bologna frem til sommeren 2024.

Mere om Riccardo Orsolini

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE