Fodbold nyheder

Manchester City afgiver rekordbud på Jack Grealish

Af Christian Bang Jensen

Aston Villa-anføreren Jack Grealish kan meget vel være på vej til Manchester City, der ifølge BBC har afgivet et rekordstort bud på 870 millioner kroner for den engelske landsholdsspiller.

Aston Villa, Jack Grealish, John McGinn
Aston Villa, Jack Grealish, John McGinnRitzau-Scanpix

Pep Guardiola og Manchester City har indtil videre holdt igen på transfermarkedet, men nu kan det være, at der snart kommer skub i tingene. Ifølge engelske BBC har ”The Citizens” afgivet et rekordstort bud på Aston Villa-anføreren Jack Grealish.

BBC skriver søndag, at der gennem hele sommeren har været samtaler mellem de to Premier League-klubber omkring den 25-årige midtbanespiller, der også var en del af det engelske landshold ved EM-slutrunden. De samtaler er nu endt ud i et bud på hele 870 millioner kroner for den offensive midtbanespiller.

Jack Grealish, der er født og opvokset i Birmingham, er et produkt af Aston Villas talentarbejde, men det var først i en alder af 22 år, at briten med irske rødder slog igennem som fast mand hos Aston Villa. Siden er det dog gået stærkt for den kreative midtbanespiller, der har nået 213 kampe for ”The Lions” og 12 landskampe for det engelske landshold.

Aston Villa har kæmpet en brag kamp for at holde på deres guldfugl ved at tilbyde en ny kæmpekontrakt til den 25-årige anfører, men med Manchester City som bejler er det svært for både klub og spiller at sige nej.

De 870 millioner kroner vil slå den hidtidige Premier League-transferrekord. En rekord som Manchester United står bag, da ”De Røde Djævle” i 2016 hentede Paul Pogba i Juventus for omkring 775 millioner kroner.

Foruden Aston Villa-anføreren arbejder Manchester City også hårdt på at lukke en aftale med Jack Grealishs engelske holdkammerat Harry Kane, der har gjort det klart, at han ikke ønsker at fortsætte i Tottenham i denne sæson.

Mere om Jack Grealish

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea