Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Officielt: FCK sælger Viktor Fischer

Efter 3 år i den danske hovedstad, er Viktor Fischer færdig i F.C. København.
Viktor Fischer var i starten af sin FCK-tid, en af Superligaens bedste spillere. Fischer har dog haft svært ved at genfinde fordums styrke efter adskillige skader, og nu har FCK taget konsekvensen af dette.

Klubben meddeler nemlig fredag, at Viktor Fischer er blevet solgt til den belgiske klub Royal Antwerp FC. Efter 119 kampe og 29 mål for FCK, er det dermed slut for kantspilleren hos de mangedobbelte danske mestre, som altså nu skal slå sine folder under den danske træner Brian Priskes ledelse.

- Viktor har været en markant figur i F.C. København i de senere år både på og udenfor banen. Han har været en stærk ambassadør for klubben, og vi har været stolte over at have ham. Derfor er det også med blandede følelser, vi sender ham videre. Vi kommer til at savne hans personlighed og hans rappe replikker, som har været med til at give både os og Superligaen en ekstra dimension, ligesom han har gjort det som spiller. Han stormede jo ind i klubben og i Superligaen og satte et stort aftryk med de mange mål og assists i sit første år i FCK. Nu er tiden kommet til at sende Viktor videre ud i verden igen, og vi har fundet en god løsning for alle parter, som også er økonomisk fornuftig for os, siger sportsdirektør Peter Christiansen.

Ifølge Ekstra Bladet, lyder transfersummen på minimum 10 millioner kroner. Derudover kommer diverse bonusser, som FCK har fået forhandlet med ind i kontrakten.

Viktor Fischer er også stolt og glad når han ser tilbage på sin tid i FCK-trøjen, dog ville han gerne have opnået mere end han gjorde.

- Det var på mange måder som en stormende forelskelse, da jeg kom til klubben. Både jeg – og jeg tror også mange andre – oplevede, at det var et fantastisk match, og jeg følte med det samme et stærkt bånd til fansene, som altid har behandlet mig bedre, end jeg nogensinde kunne have forventet. Jeg ville ønske, at vi sammen havde vundet flere trofæer, end det blev til, men min tid i København blev den type rutsjebanetur, som har vist sig at være det hele værd i sidste ende på så meget mere end et sportsligt plan. (…) Jeg har kun kærlighed til overs for klubben og vil arbejde hårdt for at være dygtig nok til at vende tilbage senere i min karriere, siger Viktor Fischer.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER