Fodbold nyheder

Medie: Vraget Viktor Fischer skifter til denne klub

Af Asbjørn Steffensen

Den teknisk stærke FC København-spiller ser ud til at være i klubben og er angiveligt på vej til Brian Priskes belgiske projekt, Royal Antwerp.

Viktor Fischer tog Superligaen med storm, da FC København hentede ham tilbage til Danmark tilbage i vinteren 2018, hvor han bidrog med masser af mål og assists. Siden da er det dog stille og roligt blevet sværere og sværere for den tidligere Ajax-spiller, der også har døjet med skader.


Fischer har ikke været tæt på spilletid i Superligaen i opstarten og FC København-træner Jess Thorup, har sagt, at offensiv-spilleren kæmper med niveauet. Nu forlyder det så, at Fischer er på vej fra Østerbro-klubben.

Ifølge det belgiske medie Nieuwsblad er 27-årige Fischer blevet spottet i lufthavnen i Belgien, hvor han skal skrive under med Royal Antwerpen, hvor tidligere FC Midtjylland-træner Brian Priske styrer tropperne til dagligt.

Belgisk journalist David Van Den Broeck skriver, at Fischer vil gennemgå det obligatoriske lægetjek, og skriver derefter højst sandsynligt under med den belgiske topklub.

Fischer har nået 120 kampe for FC København siden sin ankomst fra tyske Mainz 05, og det er blevet til 29 mål og 44 assists for københavnerne.

Mere om Viktor Fischer

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik