Fodbold nyheder

Premier League-klubber klar til at hente Mæhle, Damsgaard og Dolberg

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Efter et flot EM, der endte med et knebent nederlag til England i semifinalen, så har flere klubber fået øjnene op for nogle af de danske spillere. I særdeleshed Mikkel Damsgaard og Joakim Mæhle er blevet rygtet videre.

Article image

Nu er flere klubber fra Premier League klar til at hente de to danske stjerner, der virkelig fik deres internationale gennembrud til slutrunden.


Joakim Mæhle skulle eftersigende være på blokken i Chelsea, der dog allerede har tre spiller på den venstreback som Mæhle brillierede på. Dog skulle Marcos Alonso og Emerson være uønskede af Thomas Tuchel, og derfor vil det kun være Ben Chilwell, der er tilbage på positionen. Tuchel vil derfor gerne have lidt konkurrence til englænderen, der alt andet end bragede igennem på Chelseas hold i sidste sæson. Også Mæhles evne til både at spille på venstre og højreback skulle tale en handel op.

Damsgaard har kun været i Sampdoria i en enkelt sæson, men det gennembrud som den unge knægt fra Jyllinge fik til EM, skulle have sat flere af de store europæiske klubber på stikkerne, og i særdeleshed Tottenham skulle være klar til at hente den unge kreative spiller.

De sidste par dage har Crystal Palace været sat i forbindelse med Kasper Dolberg, der også havde en rigtig god slutrunde med tre mål til følge. Palace har lige ansat Dolbergs gamle træner Patrick Vieira, og han skulle være interesseret i at hente Dolberg ind som ny angriber hos London-klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik