Fodbold nyheder

”Ronaldo er ikke normal”:
Florentino Perez kalder tidligere træner og klub-legender for ”idioter”

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Præsidenten i Real Madrid Florentino Perez har været meget i mediemøllen det sidste halve år. Først med Super League, og nu med nogle lækkede telefon-samtaler, hvor den 74-årige langer ud efter nogle af klubbens tidligere stjerner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er ikke mange positive vinde omkring Real Madrid i øjeblikket. Først blev ideen om en europæisk superliga skudt til siden. En ide som Madrid-klubben var enorm fortaler for. Samtidig var der problemer på spiller og træner-fronten med Zidane, der ikke længere kunne se sig selv fortsætte, og store spillere som Sergio Ramos, Eden Hazard og Gareth Bale, der på hver sin måde ikke har passet ind i storklubbens planer.

Til sidst endte man med at tabe titlen til bysbørnene fra Atletico Madrid, men det var ikke den sidste dårlige historie, der er kommet fra Real Madrid det sidste halve år.

På lækkede lydklip kan det høres, hvordan Florentino Perez fortæller, hvordan han opfatter Cristiano Ronaldo og José Mourinho som idioter.

- De her to har et forfærdeligt ego. De har ingen form for realitetssans. Mourinho er en idiot. Han må være blevet overrasket over presset i denne her klub, har præsidenten eftersigende sagt i et telefonopkald.

Også Iker Casillias og Raul Gonzael har været genstand for stor kritik fra den karismatiske præsident.

- De to største svindlere i Real Madrid er for det første Raul og for det andet Iker Casillias. Raul ødelægger vores klub, sagde Perez i samtalerne ifølge El Confidencial.

Real Madrid-præsidenten udtaler, at han har fået sine advokater til at kigge på sagen, og at samtalerne er bragt uden for kontekst.

Mere om Cristiano Ronaldo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea