Fodbold nyheder

Liverpool vil hente afrikansk målmaskine

Af Oscar A. Olesen

”The Reds” fra Liverpool har set sig lun på Patson Daka, der til dagligt tørner ud for østrigske RB Salzburg.

Article image
Ritzau-Scanpix

To af Liverpools front trio-spillere i form af Sadio Mane og Roberto Firmino haltede gevaldigt med scoringerne i den netop overståede sæson, hvor Mohamed Salah stort set var alene om at lave målene kamp efter kamp. Det scenarie vil manager Jürgen Klopp sikre, ikke gentager sig i den kommende sæson, og er derfor opsat på at styrke offensiven denne sommer.

Ifølge mediet, Football Insider, er den spiller, Klopp og resten af Liverpools trænerstab kigger på, angiveligt zambiske Patson Daka, der har haft en blændende sæson hos RB Salzburg i Østrigs bedste fodboldrække. Den afrikanske angriber er blot 22 år, men formåede alligevel at nette hele 34 gange i sine 42 optrædener for RB Salzburg i den forgangne sæson.

Mediet beretter desuden, at interessen skulle være gensidig, og at Daka er særdeles opsat på et skifte til Anfield for at opleve nye udfordringer i en ny og stærkere liga. Prisen for Patson Daka er tilmed overskuelig for Liverpool at betale, idet den eventuelle overgangssum forventes at være i omegnen af 150 millioner kroner.

Mere om Patson Daka

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik