Fodbold nyheder

Robertson:
De er helte

Af Redian Ara

Andy Robertson ønsker Christian Eriksen god bedring, og mener, at det danske landsholds spillere og stab vil være turneringens helte uanset hvad.

Article image
Ritzau-Scanpix

Christian Eriksens kollaps var ikke blot en situation der rørte danskerne, men også resten af verden. Der har været fodboldpersonligheder fra hele hele kloden, som har udvist stor empati for Eriksen og hans familie.

Andy Robertson var til et pressemøde forud for Skotlands første gruppekamp, hvor han heller ikke lagde skjul på, at situationen rørte ham meget.

- Jeg vil gerne på vegne af mig selv og hele det skotske hold sende alle gode ønsker til Christian Eriksen og hans familie, efter hvad vi overværede den anden aften.

- Jeg håber, at han, hans familie og alle de danske spillere er okay, efter hvad vi så. Mit hjerte er med dem, og heldigvis virker nyhederne til at være positive. Den måde, som de danske spillere agerede på banen, fortjener stor ros.

- Hvad der end sker i denne turnering, vil de i mine øjne være heltene, siger Andy Robertson på Skotlands pressemøde søndag.

Andy Robertson skal som anfører lede skotterne i deres første gruppespilskamp mod Tjekkiet mandag klokken 15.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Skotland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik