Fodbold nyheder

Berørt Hjulmand:
Vi skulle ikke have været på banen igen

Af Philip Dar

På bagkant af gårsdagens grufulde episode hvor Eriksen kollapsede på banen, ærgrer landstræneren sig over at kampen blev genoptaget.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danmark og Finland spillede deres første kamp ved sommerens EM-slutrunde lørdag aften, men der er nok ikke mange som vil huske kampen for spillet på banen. I stedet overskygges alting af Christian Eriksens kollaps i slutningen af første halvleg. Efter en afbrydelse som varede næsten to timer, besluttede spillerne at genoptage kampen. Det skete efter at spillerne stod i et svært dilemma om hvorvidt kampen skulle genoptages lørdag aften eller søndag klokken 12.

Ved dagens ekstraordinære pressemøde, udtalte en tydelig berørt Kasper Hjulmand at han er ærgerlig over at lørdagens EM-kamp blev genoptaget.

- Jeg synes ærlig talt ikke, vi skulle have været på banen igen. Jeg har lidt dårlig samvittighed over, at vi skulle ud og spille igen, siger landstræner Kasper Hjulmand ifølge TV2.dk

- Spillerne var i en choktilstand, og jeg har en fornemmelse af, at vi bare skulle have sat os ind i bussen og taget hjem. Jeg synes, at det var en svær beslutning, som spillerne skulle træffe. Jeg har en fornemmelse af, at de var forkert, at spillerne blev sat i denne situation, tilføjer landstræneren

Fodbolddirektør i DBU, Peter Møller, er enig med landstræneren:

- Vi skulle nok ikke have spillet kampen, siger Peter Møller ifølge TV2.dk

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik