ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Arsenal interesseret i dyr engelsk landsholdsspiller

Af Nicolai Christensen

Ben White blev i løbet af sidste uge udtaget til den engelske EM-trup, for sit høje niveau i Brighton denne sæson. Arsenal skulle være meget imponeret af englænderen, og de vil eftersigende forsøge at gå efter White denne sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ben White har i denne sæson været en af Brighton’s allerbedste, og han har sågar spillet så godt, at Gareth Southgate i sidste uge udtog White som erstatning for skadede Trent Alexander-Arnold. Præstationerne fra Brighton har også imponeret flere storklubber heriblandt Arsenal, der skulle være klar til at give op imod 435 mio. kr. for englænderen.

Det engelske medie Mirror beretter nemlig, at Mikel Arteta er stor fan er 23-årige White specielt på grund af hans gode spil med fødderne og store nærkampsstyrke. Denne sæson har også vist, at Arteta ikke har været bange for at satse på en masse englændere, og det ser også ud til, at fremtiden i Arsenal skal bygges op om unge engelske spillere.

Det store spørgsmål er så om Arsenal har pengene til White, der ikke bliver billig. Første sæson i 25 år uden europæisk gruppespil er, hvad der venter Arsenal, og derfor mister de en stor indtægt, som europæisk deltagelse normalvis har givet dem.

Ben White har i denne sæson spillet 36 kampe for ”The Seagulls”. Udover White er Arsenal også meget interesserede i hans holdkammerater Tariq Lamptey og Yves Bissouma.

Mere om Ben White

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik