Fodbold nyheder

Divisionsforeningen med opråb:
Ophæv afstandskravene

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Efter lang tid uden tilskuere til Superligaen trådte superligaordningen i kraft, hvilket betød at tilskuerne så småt kunne vende tilbage til de danske fodboldarenaer. Det har vist sig som en stor succes, og nu vil divisionsforeningen have lempet kravene yderligere.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mellem 0.01 og 0.03. Det var mængden af personer, der i gennemsnit blev smittet med Covid-19 til Superliga-kampe i foråret. Den lille smitterisiko og de stødt stigende antal af vaccinationer får nu divisionsforeningens formand, Claus Thomsen, til at efterspørge yderligere lempelser.

- Vi håber selvfølgelig på en fuldstændig genåbning hurtigst muligt, så vi kan være klar, når vores turneringer begynder igen midt i juli, siger Claus Thomsen til Superliga.dk.

Meget få smittede til danske fodboldkampe
I foråret blev der spillet 170 kampe i de danske rækker under divisionsforeningen, der tæller Superligaen, 1. division, 2. division og pokalfinalen. Til de 170 kampe har der i alt være 266.259 tilskuere på plads på stadion. Styrelsen for patientsikkerhed har opgjort, at ca. 60 personer har været smittet med Covid-19 efter de har været til fodboldkamp.

Evalueringen af superligaordningen er udarbejdet af Divisionsforeningen, DBU og Styrelsen for Patientsikkerhed.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Ajax - BeşiktaşChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea