ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Varane vil ikke forlænge sin kontakt - Her er buddet som Real Madrid er klar til at acceptere

Af Jonas Hermansen

Raåhaël Varane vil ikke forlænge sin kontrakt med Real Madrid, og med blot ét år tilbage af sin kontrakt er klubben nødt til at sælge nu, hvis de vil have lidt for franskmanden.

Article image

Sergio Ramos har længe været rygtet til at skulle ville forlade Real Madrid denne sommer, eftersom hans kontrakt udløber d. 30. juni denne sommer, og at han endnu ikke har forlænget den.

Nu lader det dog til, at Sergio Ramos ikke er den eneste startende centerback for Madrid-klubben, som ikke ønsker at forlænge sin nuværende kontrakt. Partidazo Cope melder nemlig, at Ramos' centerback-partner Raphäel Varane heller ikke ønsker at forlænge sin kontrakt, som udløber ét år efter, at spanierens gør.

Det har nu ifølge samme kilde fået klubben til at slå et prisskilt fast på franskmanden, da de gerne vil nå at tjene penge på ham, inden han kan smutte helt gratis næste sommer, ligesom det er situationen med Ramos i år. Prisen, som spanierne skulle være villige til at acceptere for VM-vinderen, skulle ligge på cirka 260-300 millioner kroner.

Specielt Premier League-giganterne Manchester United har været meldt ekstra interesseret i Varane, og nu efter mange års savlen ser de endelig ud til at have en chance for at lokke franskmanden til England.

Favoritterne til at hente Ramos på en fri transfer er de budget-løse Parisere. PSG har i et stykke tid været meldt som favorit-destinationen for den næsten altvindende spanier.

Den 28-årige Varane har spillet 360 kampe for Real Madrid, og 35-årige Ramos har spillet 671 kampe for 'Marengsene'.

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag P. Schick 3
Flag C. Ronaldo 2
Flag A. Yarmolenko 2
Flag R. Yaremchuk 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag D. Dumfries 2
Flag Y. Poulsen 1
Flag E. Forsberg 1
Flag M. Depay 1
Flag E. Alioski 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag P. Højbjerg 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag K. De Bruyne 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik