Fodbold nyheder

Norwich planlægger bud på norsk back

Af Simon Lindgren

Teemu Pukki og Norwich er klar til Premier League og klubben pønser på at forstærke sig i den bagerste kæde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Norwich er igen tilbage i Premier League, efter de overbevisende vandt Championship. Det har naturligvis medført stor interesse for nogle af de bærende spillere på holdet. Spillere som Emiliano Buendia og Max Aarons er på blokken hos mange andre klubber. Sidste sommer var der mange rygter omkring Max Aarons, der blandt andet blev kædet sammen med Bayern München.

Noget tyder på, at Norwich forbereder sig på, at de kan miste den dygtige back. Ifølge avisen The Sun er Norwich i hvert fald klar til at sende et bud på omkring 85 millioner kroner for Celtic-spiller Kristoffer Ajer. Avisen skriver, at Norwich allerede tilbage i april har haft et øje på den norske landsholdsspiller.

Kristoffer Ajer har blot et år tilbage af sin kontrakt, så det er også sidste chance for Celtic, hvis de vil have penge for ham. Norwich er dog ikke de eneste, der ude efter den 23-årige back. Den nordengelske klub Newcastle er angiveligt også interesseret i Ajer, hvilket også er grunden til, at Norwich nu er parat til at gå skridtet videre med et bud.

Mere om Kristoffer Ajer

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik