Magnus Kisbye

Ajax omsmelter trofæ

Ajax laver fin gestus til sine 42.000 sæsonkortholdere.
For godt halvandet uge siden kunne Ajax fejre det hollandske mesterskab, men der har både været plusser og minusser i klubbens togt mod trofæet. På den ene side har storklubben vist fremragende og overlegent spil i ligaen, men på den anden side har de ikke kunnet fejre den ene sejr efter den anden med klubbens fans.

Derfor har klubben valgt at kompensere for fansenes udebleven ved at smelte mesterskabstrofæet om til 42.000 små sølvstjerner, som bliver sendt ud til alle klubbens sæsonkortindehavere. Hver stjerne vejer 3,45 gram og 0,06 gram af stjernene kommer fra trofæet.

- Den her sæson har vi i overvejende grad spillet uden fans på tribunerne. Men selv om de ikke har været der, har vi mærket opbakning fra dem hver eneste uge på vej til stadion, på sociale medier eller via personlig kontakt, siger Ajax-direktør Edwin van der Sar ifølge Ekstra Bladet.

- Tidligere har vi sagt til fansene, 'den her titel er til jer', og at dele mesterskabstrofæet er det ultimative bevis på, at vi spiller for dem. Efter et turbulent år skal fansene føle sig som en del af vores mesterskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER