ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Mikel Arteta om Arsenal:
Alle er villige til at skifte til klubben

Af Philip Sinkbæk Jensen

Arsenal skal have skiftet godt ud i truppen frem mod næste sæson af Premier League. Med Mikel Arteta på managerposten, så vil mange, ifølge eget udsagn, gerne til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal gæster i aften Chelsea på Stamford Bridge, hvor Arsenal-manageren, Mikel Arteta, på et pressemøde blev spurgt ind til sin rolle i klubben, sit omdømme efter denne sæson og om nogle spillere overhovedet har lyst til at tilknytte sig truppen i Arsenal med Mikel Arteta ved roret.

Arsenal har i denne sæson forværret sit ry som en topklub i Premier League og sågar i London-området, da ’The Gunners’ i øjeblikket er placeret på en 9.-plads i ligaen. Mikel Arteta blev bedt om at forholde sig til dem, der nu tvivler på Arteta efter denne sæson:

- Den eneste ting, som jeg kan gøre, er at skabe det påkrævede miljø for et top-elitehold for at kunne spille på det højeste niveau samt få alle i en tilstand til at udøve sit bedste. Og efter det, så kan vi spørge, om jeg får det bedste ud af de spillere, som jeg råder over. Får jeg det bedste ud af maksimummet for det? Det er den måde, som jeg bedømmer mig selv på, siger Arteta, der yderligere forklarer, at omverden herefter kan bedømme alt det de vil, når resultaterne er afgjorte, da det er på de resultater, som Arteta til sidst skal bedømmes på, og ikke, hvad klubben tidligere har præsteret.

Da manageren bliver spurgt ind til sine tidligere udtalelser omkring Arsenal som brand, og om klubbens omdømme vil være nok til at lokke nye spillere til klubben, der ikke vil have udsigt til europæisk fodbold i den kommende sæson, er Arteta klar i mælet over:

- Hver en spiller, som vi er blevet forbundet med eller har haft en form for kommunikation med, har jeg ikke set én, der er har nægtet at komme her. Det er det komplet modsatte. Alle er villige til at skifte til klubben, afslutter Arteta, der forventes at klare opgaven for at hente nye spillere til næste sæson, og få dem til at præstere, som det forventes, at Arsenal bør præstere.

Mere om Arsenal

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik