ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Dortmund smider minimumspris på Erling Håland og FC Barcelona jagter talenter. Her er et overblik over søndagens internationale rygter.

Ritzau Scanpix
Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Ajax har meldt sig ind i kampen med Manchester United om at jagte underskriften på den 19-årige ghanesiske kantspiller, Kamaldeen Sulemana, der i øjeblikket spiller i FC Nordsjælland. (Mail)

Den kommende Roma-cheftræner, José Mourinho, har udset sig den 27-årige italienske angriber, Andrea Belotti, der spiller i Torino. Derudover er Paris Saint-Germains argentinske angriber, Mauro Icardi, også et transfermål for Roma. Mourinho vil gerne beholde sin 35-årige bosniske angriber, Edin Dzeko, der tidligere er blevet sat til at forlade klubben. (Corriere dello Sport)

FC Barcelona forbliver interesseret i den 18-årige hollandske Ajax-midtbanespiller, Ryan Gravenberch, der allerede forsøgte at hente hollænderen, da han var 15 år gammel. Gravenberch er også sat i forbindelse med Manchester United og Juventus. (Mundo Deportivo)

Bayern München-præsidenten, Herbert Hainer, har udtalt at Bayern ikke vil gennemføre nogle dyre transfere denne sommer, som derfor udelukker et bud på Inters 22-årige marokkanske højreback, Achraf Hakimi. (Goal)

Jude Bellingham er glad for at være i Dortmund, der definitivt ikke ønsker at sælge den 18-årige midtbanespiller til United efter at have fået englænderens underskrift for blot ét år siden. (Sport 1)

Borussia Dortmund ønsker heller ikke at sælge din 20-årige norske angriber, Erland Håland, men vil kun overveje bud i omegnen af 1,34 milliarder kroner. (Marca)

Juventus har ingen intentioner og at sælge den 21-årige hollandske landsholdsforsvarsspiller, Matthjis de Ligt, der allerede har skudt interesse fra Chelsea og FC Barcelona ned. (Tuttosport)

Everton kan potentielt tilknytte den 31-årige polske landsholdsmålmand, Wojcich Szczesny, fra Juventus denne sommer. Dog er Paris Saint-Germain også interesseret i keeperen. (Calciomercato)

Mere om FC Nordsjælland

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik