ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Real Madrid-profil skadet før slutspurt

Af Daniel Jensen

De forsvarende spanske mestre kan i morgen spille sig på førstepladsen i La Liga, men det bliver uden en af klubbens største profiler.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrid røg i ugens løb ud af Champions League, men holdet fra den spanske hovedstad har stadigvæk alt at spille for i La Liga. Efter Atlético Madrid og FC Barcelona spillede uafgjort tidligere i dag, kan ”Los Blancos” spille sig op på en delt førsteplads, hvis de formår at slå Sevilla i morgen.

Den kamp bliver dog uden klubben anfører Sergio Ramos, der er blevet ramt af en form for muskelskade i sit venstre baglår. Det skriver klubben i dag på sin hjemmeside. Real Madrid skriver også, at man ikke ved hvornår Ramos igen vil være klar til kamp, men at klubbens medicinske stab vil fortsætte med at overvåge hans situation.

Det spanske mesterskab kan risikere først at blive afgjort i sidste spillerunde, og et tab af Sergio Ramos kan vise sig at blive udslagsgivende i sidste ende. Real Madrid møder i morgen aften Sevilla, der med en sejr kan spille sig helt op på siden af klubben fra Madrid. Real Madrids slutprogram byder også på nogle andre svære opgaver. De skal blandt andet til Baskerlandet for at møde Athletic Bilbao, og i sidste spillerunde venter Europa League-finalisterne fra Villarreal.

Mere om Sergio Ramos

Mere om Real Madrid

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik