ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Skadesmareridt for AGF-lejesvend har givet resultater i fitnesscentret

Af Jonathan Kjær Troelsen

Der var store forhåbninger til Mathias Jørgensen, da han ankom til AGF i vinterens transfervindue på en lejeaftale.

Article image
Ritzau-Scanpix

I januar måned takkede New York Red Bull-spilleren Mathias Jørgensen ja til at blive udlejet til AGF for resten af sæsonen. Forhåbningen var spilletid og succesoplevelser på banen, men den 20-årige angriber har nærmest ikke set banen grundet flere skader.

- Jeg har brugt rigtig meget tid udenfor banen, og det har resulteret i, at jeg har lagt 7,5 kilo på kroppen. Fedtprocenten er stadig den samme, så det er næsten ren muskelmasse. Det har været tiltrængt, da jeg altid har været en meget spinkel fyr, så det har virkelig manglet, siger Mathias Jørgensen til bold.dk.

Mathias Jørgensen fik sit gennembrud som ung teenager i OB, og her var hans kendetegn en fremragende hurtighed, som han ofte drog nytte af. Og på trods af den øgede vægt, føler han, at hurtigheden stadig er der.

- Jeg føler mig godt tilpas, og jeg har løbet en sprinttest, hvor jeg har følt mig lige så hurtig som før, selv om jeg var skeptisk i forhold til de ekstra kilo.

Indtil videre er det kun blevet til 22 minutters spilletid for AGF, og det har været frustrerende for den unge angriber, som efter sæsonen skal returnere til New York. Men han håber på at blive klar til sæsonens sidste Superliga-kampe.

- Jeg er godt på vej tilbage nu. Jeg gør alt, hvad kroppen kan holde til, og har et godt samarbejde med de fysiske trænere. Jeg håber, det kan give pote her til sidst i sæsonen, og det er det, jeg stræber efter. Jeg håber på, at jeg kan begynde at byde mig til. Det er nok ikke realistisk til søndag (mod Randers, red.), men derfra lysner det, hvis alt går efter planen, siger Mathias Jørgensen.

Mere om Mathias Jørgensen

Mere om AGF

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag C. Immobile 1
Flag R. Guerreiro 1
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag D. Mertens 1
Flag R. Malinovskiy 1
Flag K. Laimer 1
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag L. Spinazzola 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik