Burnley - West Ham

England: Premier League
Burnley C. Wood (Str. 19)
Turf MoorFuld tid1-2
West Ham M. Antonio (21), M. Antonio (29)
LineupReferat

West Ham sikrede sig vigtige top-fire-point

Af Anders Bjørn

West Ham vandt fortjent med 2-1 over Burnley og sikrede sig vigtige point i kampen om top-fire.

Article image
Ritzau-Scanpix

Burnley tog her til aften imod West Ham hjemme på Turf Moor. Hjemmeholdet kæmper i øjeblikket for at sikre sig de sidste nødvendige point for endegyldigt at have overlevet i Premier League endnu engang. I dyb kontrast til dette kæmper West Ham med i den sjove ende af Tabellen i år. Her spiller David Moyes’ tropper stadig med om top-fire og i hvert fald om de sjove og indbringende europæiske pladser.

Det var også The Hammers, som tog teten fra kampens start og viste, at de er det bedst spillende hold i år. Der blev lagt et solidt pres på Burnley, men Sean Dyches mandskab står altid solidt, og de er svære at bryde ned.
12 minutter inde i kampen fik West Ham dog spillet sig til en chance. Manuel Lanzini modtog en stikning, men argentinerens afslutning savnede den sidste kvalitet, og derfor strøg bolden akkurat over overliggeren.
West Ham sad fortsat på spillet, men efter 17 minutters spil endte en tilfældig bold i West Hams felt med, at Chris Wood kom først på bolden, hvorefter Tomas Soucek kluntet fældede Burnleys angriber. Dommeren pegede på pletten, og her skulle Chris Wood selv forsøge at omsætte det til mål. Det gjorde den New Zealandske angriber uden de store problemer, og dermed førte Burnley 1-0.
Blot tre minutter senere udlignede West Ham kampen. Her slog Vladimir Coufal en fornem bold ind i panden på Michail Antonio, som kunne stange udligningen i kassen.
Efter 29 minutter var Michail Antonio på pletten igen. Said Benrahma slog et flot curlet indlæg ind i boksen, og her kom Antonio foran Burnleys forsvar, hvorefter han nemt kunne prikke bolden forbi Nick Pope i Burnleys mål.
Det blev ikke til flere scoringer i første halvleg, og derfor kunne West Ham gå til pause med en 2-1-føring.

Efter pausen var det et West Ham-mandskab, som gerne ville lukke kampen, men Burnley stod godt imod. Hjemmeholdet lurede også konstant på at fange West Ham på det forkerte ben.
Efter 65 minutter kom Burnley meget tæt på. Jay Rodriguez havde en stor mulighed for at udligne, men en fremragende redning af Lukasz Fabianski forhindrede dette.
West Ham sad fortsat på opgøret og dominerede boldbesiddelsen. Manuel Lanzini havde blandt andet en stor mulighed for at gøre det til 3-1.
Til sidst fik Burnley en gylden mulighed på et hjørnespark, men denne gang kunne en standardsituation ikke redde Burnley fra et nederlag.

Dermed vandt The Hammers med 2-1 ude over Burnley. West Ham har dermed gode kort på hånden inden den afsluttende duel om topplaceringerne. Burnley derimod har endnu ikke sikret sig overlevelse, men meget skal gå galt, før at de rykker ned.

Burnley
(4-4-2)
1Nick Pope
2Matthew Lowton
5James Tarkowski
6Ben Mee (C)
3Charlie Taylor
8Josh Brownhill
18Ashley Westwood
4Jack Cork
11Dwight McNeil ↩75
27Matěj Vydra ↩61
9Chris Wood ↩86
Bænk
15Bailey Peacock-Farrell
25Will Norris
10Ashley Barnes ↪86
19Jay Rodriguez ↪61
23Erik Pieters
26Phil Bardsley
34Jimmy Dunne
7Johann Guðmunds­son ↪75
16Dale Stephens
West Ham
(4-2-3-1)
1Łukasz Fabiański
5Vladimír Coufal
15Craig Dawson
23Issa Diop
3Aaron Cresswell (C)
28Tomáš Souček
10Manuel Lanzini
18Pablo Fornals
11Jesse Lingard
9Saïd Benrahma ↩78
30Michail Antonio
Bænk
34Nathan Trott
35Darren Randolph
20Jarrod Bowen ↪78
45Ademipo Odubeko
4Fabián Balbuena
14Frederik Alves Ibsen
24Ryan Fredericks
31Benjamin Johnson
54Conor Coventry

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik