Fodbold nyheder

- Sæt ham på bænken!

Af Asbjørn Steffensen

Cristiano Ronaldo er inde i en mindre formkrise for Juventus, hvilket har fået klubbens fans til at reagere på internettet.


Cristiano Ronaldo og mål går som regel hånd i hånd, men for tiden er det ikke helt tilfældet. Tre kampe i træk i Serie A har den portugisiske stjerne formået at spille uden at få bolden i kassen. Søndag missede han en fri chance på hovedstød i en uafgjort kamp mod Sampdoria, der forværrede Juventus' chancer for blive i top-4.

Ronaldos mindre gode målform rammer ind i et dårligt tidspunkt for Juventus, hvor resultaterne ikke er med dem, og det har fået en del fans af klubben til tasterne, for at udtrykke deres frustration. Kommentarerne på Twitter blandt andet således:

- Ronaldo startede sin sommerferie for fem kampe siden. Hvis ikke det havde været hans navn, var han røget på bænken

- #Ronaldoout

Træner i Juventus Andrea Pirlo er dog ikke enige i kritikken og forsvarer dog Ronaldo og siger i stedet, at hele holdet haltede i dag:

- Jeg synes ikke Ronaldo gjorde det dårligt i dag. Han havde nogle få chancer og var overordnet set ikke dårlig. Holdet skulle have angrebet mere, og det fjorde vi mere af i anden halvleg, da Fiorentina havde en høj linje, sagde Pirlo efter kampen.

Ronaldo er dog stadig klubbens mest scorende spiller denne sæson med 32 mål i 39 kampe fordelt på alle turneringer.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik