Fodbold nyheder

Efter Mourinho fyring:
Tysk træner er Tottenhams favorit

Af Asbjørn Steffensen

RB Leipzigs Julian Nagelsmann er Tottenhams førstevalg i klubbens søgning efter en ny manager.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jose Mourinhos fyring mandag formiddag har efter sigende kostet Tottenham i omegnen af 372 millioner kroner alt i alt. Efter en skuffende sæson med en nuværende syvendeplads i Premier League og et exit fra Europa League efter at have vundet første kamp 2-0 fik ledelsen nok og gav portugiseren et stort gyldent håndtryk.

Ifølge Daily Mail er RB Leipzigs træner, Julian Nagelsmann, øverst på Tottenhams ønskeliste over potentielle managere til at overtage Mourinhos managerpost i London-klubben. Den blot 33-årige tysker har stadig to år tilbage af sin kontrakt i den tyske klub, og vil derfor komme til at koste Tottenham i omegnen af 75 millioner kroner at købe fri.

Nagelsmann tog i sidste sæson Leipzig til deres første semifinale i Champions League nogensinde, hvor PSG blev for stor en mundfuld. Denne sæson ser klubben ud til at vinde sølv i Bundesligaen efter Bayern München.

Leicester-manager Brendan Rodgers, Fulham-manager Scott Parker og Wolverhampton-manager Nuno Espiritu Santo bliver også nævnt som mulige afløsere i Tottenham.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik