Fodbold nyheder

Mbappe kigger efter hus i Madrid

Af Asbjørn Steffensen

Den franske guldfugl er angiveligt begyndt at kigge efter tag over hovedet i den spanske hovedstad, hvilket er med til at sparke til rygterne.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kylian Mbappes kontraktforlængelse med franske PSG lader vente på sig, og det sætter en masse spekulationer i gang, om hvorvidt det franske supertalent har planer om at skifte væk fra den franske hovedstadsklub til sommer. Spanske Real Madrid, med Zinedine Zidane ved roret, er ifølge mange medier favoritter til at sikre sig den unge verdensmesters underskrift.

Det engelske medie GOAL tænder op i netop det rygte-bål i dag, tirsdag, ved at meddele, at Mbappe efter sigende er gået i gang med at kigge efter hus i Madrid. Et medlem af franskmandens inderkreds har angiveligt fået til opgave at finde en bolig, der er egnet til Mbappe og hans nærmeste.

Boligsøgningen er naturligvis ikke en ensbetydende med, at franskmanden skriver kontrakt med Los Blancos. Han kan også bare være i gang med at skaffe mere ejendom rundt om i verden. Men det sætter tanker i gang hos i hvert fald PSG- og Real Madrid-fans.

Mbappe har denne sæson scoret 35 mål og lavet 10 i alle turneringer for PSG, der for anden sæson i træk har nået semifinalen i Champions League

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik